• Gratis verzending boven 100 €
  • Meer dan 125.000 enthousiaste klanten
  • Deskundig advies
  • Levering 2-3 dagen
  • Meer dan 300 verschillende modellen
Naar de kassa (0)

Top 10 meest verkochte golfballen van 2022!


Skrivet av Alexander Edsmyr
Alexander Edsmyr | 15 februari 2023
Top 10 mest købte golfbolde 2022

Wat waren de populairste golfballen in 2022? Wij hebben nu op een rijtje gezet welke golfballen wij vorig jaar het meest verkochten. Bekijk hieronder direct de lijst met de top 10 golfballen!

10. Callaway Supersoft

De Callaway Supersoft heeft een ongelooflijk lage compressie in de kern, waardoor alle soorten golfers een maximale balsnelheid en een grotere afstand kunnen bereiken. Het HEX-dimpelsysteem is ontworpen om de spin te verminderen en zo een uitstekende rechte balvlucht te bieden.
Nieuwprijs: 30,00 ? - Onze prijs: vanaf 12,90 €

Bekijk het product

9. Bridgestone Treosoft

Bridgestone Treosoft is een afstandsbal die grote afstanden bij de afslag vanaf de tee kan afleggen, zonder het gevoel op de green te verliezen.

Deze bal is duidelijk gemaakt voor de speler met een iets lagere swingsnelheid, die lange afstanden wil afleggen en een goed gevoel op de bal wil behouden.
Nieuwprijs: 25,90 ? - Onze prijs: vanaf 8,90 €

Bekijk het product

8. Titleist Tour Soft

De Titleist Tour Soft biedt een fantastisch zacht balgevoel, veel lengte en uitzonderlijke prestaties rondom en op de green.

De Tour Soft is ontworpen voor spelers die meer lengte willen en de controle in het korte spel hiervoor niet willen opofferen. Het nieuwe Titleist-model genereert meer spin dan voorheen en helpt u dichter bij de vlag te komen. Het ontwerp zorgt voor een doordringende en consistente balvlucht, waar u altijd op kunt rekenen.
Nieuwprijs: 43,00 ? - Onze prijs: vanaf 19,90 €

Bekijk het product

7. Oefenballen

Deze gebruikte golfballen zijn van lage kwaliteit en worden alleen aanbevolen voor trainingssessies. Maar tegen deze prijs zijn ze uniek! Dit pakket bevat oude, bekraste en kwalitatief mindere ballen.
Onze prijs: vanaf 9,90 € 15,90 / 60 st

Bekijk het product

6. Wilson Staff Dx2 Soft

De Wilson Dx2 Soft is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar verre slagen vanaf de tee. De dunne buitenste schil zorgt voor een goed balgevoel. Deze bal is een van de meest populaire ballen bij Out of Bounds!
Nieuwprijs: 30,00 ? - Onze prijs: vanaf 8,90 € 10,90

Bekijk het product

5. Titleist Pro V1x

De Titleist Pro V1x is ontworpen voor spelers die bij lange slagen de voorkeur geven aan een harder balgevoel en een lagere hoeveelheid spin. De lagere spin geeft de bal meer afstand. Met een zachte urethane schil levert de Pro V1x een superieur balgevoel en spin in het korte spel.
Nieuwprijs: 60,00 ? - Onze prijs: vanaf 19,90 €

Bekijk het product

4. Titleist Mix

Hier koopt u een zeer voordelige mix van verschillende modellen, van 's werelds populairste ballenfabrikant Titleist. De mix bevat golfballen die bijzonder geschikt zijn voor gemiddelde en hoge handicappers, waaronder de Velocity en NXT Extreme.
Onze prijs: vanaf 12,90 €

Bekijk het product

3. Titleist NXT Tour

De Titleist NXT Tour is een fantastische golfbal die geschikt is voor een grote verscheidenheid aan type spelers. Wat deze bal zo uniek maakt is dat hij extreme afstanden kan bereiken zonder de controle te verliezen in het korte spel. Deze bal is voor wie op zoek is naar de ultieme combinatie van controle, afstand en zacht balgevoel. Wij van Out of Bounds zijn erg overtuigd van deze bal!
Nieuwprijs: 43,00 ? - Onze prijs: vanaf 5,90 € 8,90

Bekijk het product

2. Titleist Pro V1

De Titleist PRO V1 is een zachte golfbal die een fantastische slagafstand oplevert. Op de green levert hij prestaties van wereldklasse dankzij de hoogwaardige urethaan schil. Het is veruit de meest populaire bal op de Pro Tour. De Pro V1 past bij spelers die het beste van alles willen.
Nieuwprijs: 60,00 ? - Onze prijs: vanaf 19,90 €

Bekijk het product

1. Lakeballs

De perfecte mix voor spelers die niet zo kieskeurig zijn qua verschillende golfbalmodellen!
In deze Lakeballs Mix krijgt u 5 dozijn gemengde golfballen van verschillende merken en modellen. Deze mix is voor spelers die het verschil tussen de verschillende balmodellen niet opmerken of niet zeker weten welke bal te kiezen.

Onze Lakeballs-mix bestaat voornamelijk uit distance balls die spelers helpen hun slagen ver en recht te slaan. Veel voorkomende modellen zijn ballen van Top-Flite, Strata, Nike, Wilson en Pinnacle.
Onze prijs: vanaf 29,90 € / 60 st

Bekijk het product

Samen slaan we een slag voor het milieu

In 2022 steeg onze verkoop van golfballen met 30% en werden 3,3 miljoen ballen gerecycled door de Out of Bounds-duikers. Dat is 150 ton plastic wat uit de waterhindernissen is gehaald! Een groot deel van de golfballen is in prima staat en na het wassen en sorteren zijn ze weer klaar om mee te spelen! Elke aankoop bij Out of Bounds levert daardoor een bijdrage aan het milieu, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit en prijs.

Koop golfballen


Schrijf u in op de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!