Golfkleding


Golfkleding door de jaren heen

Het idee dat wij golfers alleen kleurrijke poloshirts en geruite broeken dragen, is niet langer waar. Gelukkig is de golfmode geëvolueerd van grote, flodderige, slecht zittende golfkleding naar slanke, goed ontworpen functionele kleding. Kleding is een centrale rol gaan spelen in de moderne sport en het is essentieel om golfkleding te hebben die zowel functioneel als qua pasvorm goed zit. Dankzij alle spelers in de kledingindustrie is er veel om uit te kiezen en wordt golfkleding steeds beter. U wilt er toch ook goed uitzien op de golfbaan?

Peak

Wat is er zo speciaal aan golfkleding?

Golf wordt steeds meer een sport die vraagt om een goed gestel en een sterke mind. De complexe en geavanceerde golfswing vereist kleding die de beweeglijkheid maximaliseert en de beperking minimaliseert. Wij golfers hebben ook kleding nodig die bij elke golfronde past, of het nu in de felle zon is of in de stromende regen. Veel golfkleding die we verkopen is daarom functionele kleding die is ontworpen om goed te ademen, vocht af te voeren, goed te passen en er natuurlijk ook goed uit te zien. Bij golf werkt men veel "laag over laag" en daarom is de meeste golfkleding dun en niet zo volumineus. Dit is zodat u zich zo flexibel mogelijk kunt bewegen, maar ook zodat u tijdens de ronde kleding kunt uit- en aantrekken zonder te bevriezen of te zweten.

Adidas Schauffer

Regenkleding - een kwestie van waterkolommen

Voor degenen die veel golfen in de regen is de term waterkolom misschien bekend. Waterkolom verwijst naar de hoeveelheid water (gemeten in millimeters) die 1 vierkante centimeter materiaal kan weerstaan voordat het water binnendringt. Hoe hoger de waterkolom, hoe meer water het materiaal kan weerstaan voordat het naar binnen lekt. Alle regenkleding die verkrijgbaar is bij Out of Bounds heeft minstens 10.000 waterkolommen. Dit is meer dan genoeg voor de kleding om enkele uren zware regenbuien te weerstaan.

UA Regenkleding

Hoogwaardige golfkleding van wereldklasse

We hebben onze leveranciers gekozen omdat ze golfkleding en -materialen van wereldklasse aanbieden. Adidas, Abacus, Röhnisch, Peak Performance en Under Armour behoren tot de grootste in de branche en begrijpen echt wat wij golfers verwachten van goede golfkleding. Alle golfkleding die u bij ons koopt, wordt om die reden dan ook geleverd met volledige garanties. We staan altijd volledig achter het assortiment golfkleding die we aan u aanbieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op en we proberen samen iets te vinden dat past.

Golfkleding met de beste combinatie van kwaliteit en functionaliteit

Out of Bounds werkt met golfkleding van de hoogste kwaliteit, waarbij functionaliteit voorop staat. We hebben stijlvolle, functionele en betaalbare kleding voor zowel mannen als vrouwen. We werken met merken als Adidas, Abacus, Röhnisch, Peak Performance en Under Armour. We hebben golfkleding, golfpetten, hoeden en nog veel meer, voor alle weersomstandigheden en kledingstijlen.