Naar de kassa (0)
Uw winkelwagen is bijgewerkt. Ga verder met winkelen of ga door naar de kassa.

Over Out of Bounds Sweden AB


Ons idee en visie


Aan de Zweedse westkust, daar waar de meeste golfbanen van het land liggen, ontstond het idee en visie van Out of Bounds op een zomeravond in 2007.

“Wat gebeurt er met alle verloren golfballen? Stel je voor dat we ze allemaal kunnen verzamelen en recyclen. Daarmee kunnen we niet alleen het milieu een plezier doen, maar ook allerlei soorten golfballen verkopen. Aan alle soorten golfers, jong en oud, mannen en vrouwen…”

Alexander en Johannes openden op 7 juli 2007 de eerste webshop. Out of Bounds begon door tevreden klanten, warme zonnige dagen en lange golfseizoenen snel te groeien. In 2011 begon Out of Bounds te opereren als naamloze vennootschap. Vandaag de dag zijn er ongeveer 15 medewerkers in dienst. Zij helpen golfers elke dag met deskundig advies om geschikte, hoogwaardige en vooral voordelige golfballen te vinden.

Recyclen van golfballen


Onze hoofdactiviteit is het recyclen van golfballen. Daarbij gaat het om meer dan alleen maar verkopen. Onze bedrijfsfilosofie is niet alleen om het milieu te beschermen, maar ook om onze klanten te laten profiteren. Met behulp van onze klanten kunnen wij het water op golfbanen reinigen en beschermen. Door de golfballen te verwijderen, voorkomen wij milieubelastende golfbal afzettingen. Daarvoor geven wij aan tal van ervaren duikers de opdracht om ons voorzichtig en effectief te voorzien van hoogwaardige golfballen. Onze contractuele partners zijn golfclubs en golfbanen, die ervoor zorgen dat aan onze behoeften wordt voldaan. Na een professionele voorbereiding van de golfballen worden ze gesorteerd en verkocht volgens productgroepen en -klassen. Een efficiënte samenwerking van alle belangrijke spelers die wij waarderen, verrijkt zowel u, de klant, als het milieu, waaraan wij naar onze mening speciale bescherming verschuldigd zijn.

Out of Bounds medewerkers


Marco Wimmer
Marketing & Verkoop Duitsland

Karolina Bergenwall
Vestigingsmanagement

Erik Tellman
Verkoop, Klantenservice

Alexander Åkerström
Manager van het ballenproces

Johannes Bergenwall
Manager Financiën & HR

Alexander Edsmyr
Marketingmanager

Alexander Schälin
Verkoop

Jakob Griph
Manager online verkoop

Linn Berggren
Logistiek

Johan Karlsson
Voorraadbeheer, Verkoop

John Saltin
Verkoop, Klantenservice

Thomas Bäckhage
Golfbal sortering en Voorraadbeheer

Tobbe Abrahamsson
Marketing, Online verkoop

Max Åkerström
Voorraadbeheer, Logistiek

Albin Sundström
Ballenproces, Voorraadbeheer

David Kluge
Ballenproces, Voorraadbeheer

Philip Woll
Ballenproces, Voorraadbeheer

Oscar Sundling Wallin
Logistiek, Verkoop

Andreas Högbacka
Ballenproces, Voorraadbeheer

Duurzame ontwikkeling


Ons motto is duurzaamheid. Daarbij gaan wij altijd uit van een duurzame ecologische, sociale en economische benadering. We helpen de afzetting van giftige chemicaliën van de golfballen te verminderen. Ons zeer gevoelige ecosysteem wordt daarmee door ons bedrijf tot op zekere hoogte beschermd. Het is actueler dan ooit om op een verantwoorde manier om te gaan met de wereld en het milieu. We betrekken zowel onze klanten als onze medewerkers bij dit proces en zorgen ervoor dat we milieuvriendelijke en betaalbare alternatieven bieden.