LAKEBALLS - VOORDELIG EN KWALITATIEF

GROTE SELECTIE LAKEBALLS VAN DE POPULAIRSTE GOLFBALMERKEN. MEER DAN 300 MODELLEN IN TOPKWALITEIT!


WAT ZIJN LAKEBALLS?


Lakeballs zijn gebruikte golfballen die door duikers uit waterhindernissen zijn opgevist. Met een uitvoerig reinigingsproces wordt de lakeball bevrijd van al het vuil en krijgt hij zijn oorspronkelijke glans terug. Bij Out of Bounds sorteren wij lakeballs in meer dan 300 golfbalmodellen, die verkrijgbaar zijn in verschillende kwaliteitsklassen. Bij ons vindt u uw favoriete golfbal goedkoop en in de beste Lakeballs kwaliteit.

ONZE MEEST POPULAIRE LAKEBALLS

Golfbal fitting tool

Weet u niet zeker welke golfbal geschikt is voor u? Probeer onze golfbal fitting tool en ontvang gepersonaliseerde bal aanbevelingen voor uw golfspel!

Begin hier

ZO WORDEN LAKEBALLS GESORTEERD

LAKEBALLS MIX


Vooral beginners en hobby golfers zijn op zoek naar voordelige balmodellen en vinden met onze Lakeballs Mix precies wat ze zoeken. In deze mix vindt u gebruikte golfballen van verschillende fabrikanten. De meeste modellen in deze mix zijn afstandsballen, die lange afstanden halen en vergevingsgezind zijn bij foutieve slagen. Onze Lakeballs Mix is bijzonder betaalbaar en wordt aanbevolen aan spelers die net aan hun golfcarrière beginnen.

LAKEBALLS MIX KOPEN

LAKEBALLS MERKEN MIX


Als u graag met gebruikte golfballen van uw favoriete merk speelt, maar geen voorkeur hebt voor een specifiek model, zult u enthousiast worden van onze Lakeballs merken mixen. In deze mixen sorteren wij verschillende modellen van één merk en bieden wij spelers de mogelijkheid om verschillende golfballen te proberen. Lakeballs in deze categorie zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar, ze zijn dan ook populair bij golfers die waarde hechten aan een hogere kwaliteit.

LAKEBALLS MERKEN MIX KOPEN

MODEL GESORTEERDE LAKEBALLS


Model gesorteerde lakeballs zijn het ideale alternatief voor dure, nieuwe golfballen. In deze categorie vindt u alle populaire modellen op de markt en kunt u profiteren van de beste golfbaltechnologie. Vooral spelers die hoofdzakelijk met dezelfde bal spelen, zullen hier vinden wat zij zoeken. Wij sorteren een aantal lakeballs zelfs op hun jaarlijkse modellen, waardoor we zelfs de meest veeleisende golfer de beste selectie kunnen bieden. Bij ons vindt u gegarandeerd uw favoriete model!

LAKEBALLS KOPEN

WELKE LAKEBALL PAST BIJ U?

Weet u niet zeker welk lakeball u zou moeten kiezen?
Wij leggen de basisverschillen tussen golfballen uit en vinden uw perfecte bal met onze intuïtieve fitting tool.

START NU

LAKEBALLS EN HUN KWALITEITSKLASSEN

DIT IS HOE WE ONZE LAKEBALLS INDELEN...


Natuurlijk zijn niet alle lakeballs hetzelfde! Elke gebruikte golfbal wordt in een andere staat verloren en door ons opgedoeken. Terwijl sommige in het water belanden tijdens de eerste hole en er vanaf komen met slechts een kleine kras, vertonen andere sterkere tekenen van gebruik. Wij sorteren alle lakeballs zorgvuldig in vier verschillende kwaliteitsklassen. Welke klasse voldoet aan uw eisen?

LAKEBALLS KOPEN BIJ OUT OF BOUNDS

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE REDENEN OM LAKEBALLS TE KOPEN?

Lakeballs worden steeds populairder. Zowel beginners als ervaren spelers met een lage handicap grijpen steeds vaker naar gebruikte golfballen. Lakeballs zijn bijzonder voordelig voor beginners, omdat ze veel goedkoper zijn in aanschaf dan nieuwe golfballen. Vooral in de eerste rondes golf neemt de bal snel afscheid van u door in het bos of in de waterhindernis te belanden, wat op lange termijn hoge kosten met zich mee kan brengen. Lakeballs in voordelige kwaliteitsklassen kost de beginner iets minder dan de helft, terwijl men geen concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit. Maar ook ervaren golfers kunnen baat hebben bij gebruikte golfballen. Dankzij doeltreffende herconditioneringsprocessen en een zorgvuldige sortering doen lakeballs bijna niet onder voor nieuwe golfballen. Spelers met een lage handicap, die vooral op de green op zoek zijn naar de beste prestaties en backspin, zullen in de beste kwaliteitsklassen vinden wat zij zoeken en tegelijkertijd toch geld besparen.

LAKEBALLS BESCHERMEN HET MILIEU

Een aspect dat in het bijzonder voor het gebruik van lakeballs spreekt, is duurzaamheid. Enerzijds worden uit een complex geproduceerde plastic golfbal zeer giftige stoffen uitgestoten die in het water terechtkomen, waardoor flora en fauna op den duur worden vernietigd. Wie met Lakeballs speelt, stimuleert golfbalduikers zoals die van ons, om de wateren regelmatig te ontdoen van plastic afval en draagt zo op bij tot de bescherming van het milieu. Waarom zou een bijna nieuwe golfbal na een paar slagen moeten worden weggegooid? Aangezien duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt in de hedendaagse samenleving, is tweedehands kopen ook bij golf een verstandige en aantrekkelijke optie. In vergelijking met nieuwe golfballen, die op een dure en milieubelastende manier worden vervaardigd, zijn lakeballs de duidelijke winnaar op het gebied van duurzaamheid. En trouwens, u kunt er tegelijkertijd ook nog geld mee besparen! Milieubescherming is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

GROTE SELECTIE LAKEBALLS BIJ OUT OF BOUNDS

Bij Out of Bounds vindt u een grote selectie aan lakeballs en gebruikte golfballen van de toonaangevende merken Titleist, Callaway, TaylorMade, Srixon, Bridgestone en nog veel meer. Wij hebben meer dan 300 verschillende golfbalmodellen in onze voorraad! Elk jaar recyclen wij tussen 2 en 3 miljoen golfballen, wat betekent dat wij altijd een volle voorraad hebben en ook de nieuwste modellen snel kunnen leveren. Wat ons onderscheidt als leverancier van lakeballs, is ons eigen gemakkelijk te begrijpen klassensysteem waarin wij onze golfballen indelen. Terwijl de meeste leveranciers omschrijvingen geven als AAAA/AAA enz., hebben wij ervoor gekozen om op een meer begrijpelijke en praktische manier te sorteren. U vindt de klassen A, B, C en D, waardoor het voor u gemakkelijker wordt om de juiste keuze te maken! Als golfbal-experts zijn wij daarnaast ook altijd beschikbaar met onze diepgaande kennis en helpen wij u graag de perfecte bal voor uw spel te vinden.


Schrijf u in op de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!