• Gratis verzending boven 100 €
  • Meer dan 125.000 enthousiaste klanten
  • Deskundig advies
  • Levering 2-3 dagen
  • Meer dan 300 verschillende modellen
Naar de kassa (0)

De ongelofelijke transformatie van golfballen: zie hoe vuil ze zijn direct uit het water!


Skrivet av Jakob Griph
Jakob Griph | 16 mei 2023
Waterhindernis op een golfbaan

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt - uw favoriete golfbal plonst regelrecht in het water! Maar wat gebeurt er met de ballen die naar de bodem van het water zinken? Ze worden vuil en aan hun lot overgelaten, totdat de golfbalduikers te hulp schieten. Deze helden rapen de golfballen op en redden ze van hun modderige lot.

In dit artikel ziet u hoe vies de golfballen worden als ze in het water liggen. Maar ook hoe we samen een verschil kunnen maken voor het milieu door frisse, professioneel gerecyclede golfballen te kopen.

Golfbalduikers Een duiker maakt zich klaar om naar lakeballs te duiken.

Hoe zien de ballen eruit als de duikers ze vinden?

Golfbalduikers met golfballenGolfbalduikers op weg naar boven met een zwaar net van golfballen.

De duikers, experts op hun gebied, werken in goed gecoördineerde teams om systematisch alle waterhindernissen op de golfbaan te doorzoeken. Met vaardigheid en precisie vissen ze zoveel mogelijk ballen eruit, hoe diep of ontoegankelijk het ook is. De golfbanen hebben contracten gesloten met Out of Bounds en ontvangen een financiële vergoeding voor elke teruggevonden bal. Zo krijgen anders verwaarloosde en achtergelaten golfballen een tweede kans. De ballen worden vervolgens vervoerd naar de gespecialiseerde golfballenwasserij, waar ze een verbazingwekkende transformatie ondergaan.

Golfballen uit de waterhindernissen Duikers verzamelen vieze golfballen in grote netten.
Vieze golfballen Zo zien de vieze ballen eruit nadat ze uit de waterhindernissen zijn gered.

Vieze golfballen

Eenmaal bij de golfballenwasserij krijgen de vieze ballen een grondige reiniging. Door een milieuvriendelijk en grondig proces krijgen de ballen hun glans en schoonheid terug. Bekijk hier onze video om te zien hoe het werkt:

Gewassen golfballen Zorgvuldig gewassen golfballen in afwachting van de volgende stap in het proces

Professioneel gerecyclede golfballen

Nadat de ballen schoon en in orde zijn, worden ze zorgvuldig met de hand op kwaliteit gecontroleerd en in verschillende klassen gesorteerd. Door de ballen naar conditie te sorteren, kunnen we echt mooie, maar ook echt betaalbare golfballen aanbieden. Als de ballen klaar zijn voor de verkoop, zijn ze meerdere malen behandeld en gecontroleerd. Mocht de kwaliteit van de ballen onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Prachtig verpakte gerecyclede golfballen Professioneel gerecyclede golfballen weer te koop in de winkel.

De weg terug naar de golftas

Het kopen van gerecyclede golfballen is goed voor golfbanen, uw portemonnee en het milieu. Een A-kwaliteit gerecyclede golfbal presteert net zo goed als een nieuwe bal. Steeds meer golfers in Europa ontdekken de voordelen van het spelen met gerecyclede golfballen. Koop bij ons professioneel gerecyclede golfballen.

Koop hier gerecyclede golfballen

Vieze golfballen Veel vieze golfballen

Fijn dat je het hele artikel hebt gelezen!

Wij willen dat belonen met een kortingscode van 15% op ons hele assortiment gerecyclede golfballen.

Kortingscode: MUDDY-GOLF-BALLS

Beperkte aanbieding, geldig tot 23 juli 2023. De kortingscode kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen.

Kortingscode activeren

Schrijf u in op de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!