Vice Pro Soft Vice Pro Soft

Vice Pro Soft

De Vice Pro Soft is gericht op de amateurgolfer die op zoek is naar een bal met tour eigenschappen. De High Energy Speed Core zorgt voor extreem hoge balsnelheden gecombineerd met een zacht balgevoel.

Vice tour ballen hebben een buitenste schil die slechts half zo dun is als die van vergelijkbare modellen. De urethaan schil zorgt voor een magisch gevoel en een magische spin in het korte spel. Ook het aantal dimpels werd verminderd, maar in plaats daarvan werden de afmetingen van de dimpels vergroot. Dit minimaliseert de weerstand en geeft de golfbal een zeer stabiele balvlucht en een nog hogere balsnelheid.

De Vice Pro Soft is de zachtste van de Vice tourballen en werd ontwikkeld voor amateurgolfers met een gemiddelde tot lage handicap. Perfect voor spelers die op zoek zijn naar een iets makkelijker te spelen en zachtere tourbal.

De Keep in Line-Put lijn die door Vice wordt gebruikt, helpt u om rechte putten te bereiken. De opbouw van deze lijnen is ontwikkeld in samenwerking met professionele golfers en coaches, om de bal de beste prestaties te geven.

  • Type bal: 3-Piece-Ball
  • Hcp: Laag-Medium
  • Dimples: 336
  • Kom: Uretan
  • Kern: High Energy Speed Core (HESC)

Klasse A

kopen

Klasse B

Klasse C

kopen

Momenteel best verkochte golfballen


Lakeballs

Lakeballs

5,90 €
Bestseller 20 oktballenmix
uitverkocht
Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

11,90 €
Bestseller 20 okt3-deligbalvlucht-normaalPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld
Srixon AD333

Srixon AD333

8,90 €
Bestseller 20 okt2-deligbalvlucht-hoogPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld

Meer Tourballen