Callaway Supersoft Magna Callaway Supersoft Magna

Callaway Supersoft Magna

2-deligbalvlucht-hoogZachte ballen surly buitenste schilcompressie zeer zacht

De Callaway Magna is groter dan de gebruikelijke golfballen, maar toch goedgekeurd als officiële golfbal. Het hogere zwaartepunt geeft vooral beginners en short hitters een beter contact met het clubvlak. Dit resulteert in consistententere slagen met een hogere lancering.

De Magna heeft dezelfde zachte kern als Callaway's best verkochte Supersoft. Deze kern zorgt voor extreem hoge balsnelheden en lagere spin op de lange slagen, wat resulteert in een rechtere balvlucht.

De opnieuw ontworpen HEX dimples zijn geoptimaliseerd om de luchtweerstand te verminderen en de balvlucht te verhogen. De zachte Trionomer shell zorgt voor een comfortabel balgevoel en controle in het korte spel.

Klasse A

kopen

Klasse B

uitverkocht

Klasse C

uitverkocht
Golfballen Dozijn Doos

Milieuvriendelijke Dozijn Doos

Bij Out of Bounds zetten we ons in voor een groenere leefomgeving. Bij ons krijgt u alle golfballen in een aantrekkelijke, gerecyclede dozijn verpakking. Zonder giftige kleurstoffen en chemicaliën!

Ontvang een bericht zodra dit artikel weer beschikbaar is!


U wordt als eerste per e-mail op de hoogte gebracht zodra we dit artikel weer op voorraad hebben. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Balmodellen uit dezelfde serie als de Callaway Supersoft Magna


Callaway Supersoft Roze

Callaway Supersoft Roze

11,90 €
2-deligbalvlucht-hoogZachte ballen Roze surly buitenste schilcompressie zeer zacht
uitverkocht

Momenteel best verkochte golfballen