• Gratis verzending boven 100 €
  • Meer dan 125.000 enthousiaste klanten
  • Deskundig advies
  • Levering 2-3 dagen
  • Meer dan 300 verschillende modellen
Naar de kassa (0)

Earth Day 2023: Duurzame aankopen doen met gerecyclede golfballen


Skrivet av Marco Wimmer
Marco Wimmer | 22 april 2023

Golfballen investeer in onze planeet

We houden allemaal van onze sport: golf. Maar heeft u ooit nagedacht over een duurzamere manier van golfen? Earth Day 2023 nodigt ons allemaal uit om dat te doen, en wij laten u groener golfen dan ooit tevoren. Dit jaar luidt het motto van Earth Day: Investeer in onze planeet. Maar hoe werkt duurzaam golfen eigenlijk?

U kunt het antwoord al raden: met gerecyclede golfballen kunt u al heel wat duurzaamheid bereiken! In tegenstelling tot nieuwe golfballen hebben gerecyclede ballen al een paar speeluren achter de rug en worden ze als het ware als gebruikte alternatieven verkocht. En gebruikte goederen betekenen meestal duurzaamheid. Maar, laat het mij verder uitleggen.

Zo recyclen wij golfballen

We recyclen golfballen die we als gebruikte ballen hebben ingezameld en brengen ze direct terug in de gebruikscyclus. Als klant van Lakeballs bespaart u geld en kunt u er zeker van zijn dat u de meest duurzame beslissing neemt met uw gebruik van golfballen. Want door ons recyclingproces verminderen we de hoeveelheid nieuwe ballen die geproduceerd moeten worden, verminderen we het afval en voorkomen we dat giftige plastics voor langere tijd in waterhindernissen liggen.

U denkt misschien dat gerecyclede golfballen niet dezelfde kwaliteit en prestaties bieden als nieuwe ballen? Maar dat is onjuist! Onze ballen doorlopen een zorgvuldig reinigingsproces, worden gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit, en vervolgens in de best mogelijke staat aan u verkocht. Door regelmatig te duiken op meer dan 300 van onze partner golfbanen, zorgen wij ervoor dat onze lakeballs zo min mogelijk tijd in het water doorbrengen.

En duurzaamheid in golf is booming! Elk jaar breken we nieuwe records voor het recyclen van golfballen. Dit jaar zullen we ongeveer 4 miljoen golfballen recyclen en beschikbaar stellen aan onze klanten om te kopen!

recyclen van golfballen

Investeer in onze planeet

Laat ons u op deze Earth Day herinneren aan het belang om milieubewuste keuzes te maken en onze planeet te beschermen. Door te kiezen voor gerecyclede golfballen van Out of Bounds, kunt u een verschil maken.

Voor Earth Day heeft u een exclusieve kans om nog meer te besparen: Gebruik de code EARTH23 om 20% korting te krijgen op al onze gerecyclede golfballen. Maar schiet op, de actie eindigt op 24 april! Kies nu voor een milieubewust alternatief en koop gerecyclede golfballen bij Out of Bounds.

Out of Bounds - WE GOT BALLS TO RECYCLE

Koop golfballen


Schrijf u in op de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!