• 🎁 Gratis verzending boven 29 €
  • Meer dan 150.000 enthousiaste klanten
  • Deskundig advies
  • 🎄 Levering 2-3 dagen
  • Meer dan 300 verschillende modellen
Naar de kassa (0)

2020: Ook Nederland golft met golfballen van Out of Bounds


4 november 2020

Out of Bounds Krokodil golfballen

2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als het jaar van corona, de verkiezingsstrijd in Amerika, maar bovenal ook als een vruchtbaar jaar voor de golfsport. Dat maakt dat dit jaar voor Out of Bounds ook een jaar met mijlpalen is!

We hebben kunnen uitbreiden naar Nederland, onze 5e (!) internationale markt, en zijn klaar om ook alle golfers hier te voorzien van voordelige lakeballs van uitstekende kwaliteit.

Even kort terugkijken...

Fervent golfers Alexander en Johannes vroegen zich af, wat gebeurt er eigenlijk met alle golfballen die verdwijnen in het water? Op deze zomeravond in Zweden, 2007, ontstond het idee voor Out of Bounds. Vanaf toen is Out of Bounds begonnen met het opduiken van lakeballs.

Buiten dat we op deze manier golfers kunnen helpen aan hoogwaardige golfballen, dragen we op deze manier ook bij aan het milieu. Per jaar worden er door onze duikers inmiddels wel 2,5 miljoen golfballen opgedoken bij onze partner-golfbanen. Met 20 collega's, zijn we bij Out of Bounds altijd op zoek naar de beste lakeballs en nu dus ook voor alle golfers in Nederland!

Golf is populairder dan ooit

Dat golfen in Nederland met een opmars bezig is, mag wel duidelijk zijn. Waar vele sportverenigingen hun deuren moesten sluiten door aangescherpte corona-maatregelen, mocht golfen doorgang vinden. En dat hebben de golfverenigingen geweten! Golfen blijkt namelijk uitermate coronaproof; u kunt makkelijk afstand houden, u speelt met weinig mensen bij elkaar en tot slot is het een buitensport.

Door het hele land is een stijging van het aantal golfers te zien. De NOS meldde onlangs dat er dit jaar al zo'n 25.000 golfers voor het eerst een golfclub pakten en ook zij hebben de liefde voor de sport gevonden. Want zeg nou zelf: lekker buiten zijn en in zo min mogelijk slagen de golfbal in de hole krijgen, heerlijk toch! Of nou ja, dat hoopt u dan natuurlijk. Soms is het alleen te mooi om waar te zijn en doet u daar net even iets meer slagen over dan gepland.

En? Waar landde dat balletje nou toch? Out of Bounds heeft voor elk type golfer goede en voordelige golfballen, zodat de zoektocht naar de golfbal nooit langer hoeft te duren dan nodig. Natuurlijk geven we ook graag advies over de meest geschikte golfballen voor uw spel.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Out of Bounds, schrijft u zich in voor de nieuwsbrief. Zo mist u bijvoorbeeld nooit onze scherpe deals, het laatste golfnieuws van Out of Bounds of onze meest recente artikelen!


Schrijf u in op de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding!