Bridgestone Tour B RXS Bridgestone Tour B RXS

Bridgestone Tour B RXS

3-deligbalvlucht-hooggreenspin hoogurethaan buitenste schilTourballen compressie-gemiddeld

Zacht balgevoel met veel afstand!

De Bridgestone Tour B RXS is ontworpen voor spelers met een lagere handicap die de voorkeur geven aan een zachter balgevoel. In principe heeft de Tour B RXS dezelfde kenmerken als zijn zus Tour B XS, maar is deze bal specifiek ontworpen voor spelers met een lagere swingsnelheid.

Kern

Bridgestone's Gradational Compression Core vergroot de afstand en maakt de bal meer vergevingsgezind. Hogere balsnelheid en lagere Sidespin zorgen voor een stabielere balvlucht vanaf de tee. De Tour B RXS meet 64 compressie en is de zachtste bal in de Tour B-serie.

Buitenste schil

De zachte SlipRes-schil van Bridgestone zorgt voor meer balgevoel en controle met de wedges. De zachte urethaan schil zorgt namelijk voor meer wrijving tussen de club en de bal, waardoor er een maximaal balgevoel op en rondom de green ontstaat. De Tour B RXS zorgt voor een fantastische spin bij de aanval op de green.

Deze bal is zowel geschikt voor spelers met een lagere swingsnelheid als voor spelers met een hogere swingsnelheid die de voorkeur geven aan een zachter balgevoel.

Bridgestone's Tour B-serie omvat:

Tour B X - Harder balgevoel en maximale afstand
Tour B XS - Harder balgevoel en maximale spin
Tour B RX - Zachter balgevoel en maximale afstand

Klasse A

Klasse B

Klasse C

Golfballen Dozijn Doos

Milieuvriendelijke Dozijn Doos

Bij Out of Bounds zetten we ons in voor een groenere leefomgeving. Bij ons krijgt u alle golfballen in een aantrekkelijke, gerecyclede dozijn verpakking. Zonder giftige kleurstoffen en chemicaliën!

Balmodellen uit dezelfde serie als de Bridgestone Tour B RXS


Momenteel best verkochte golfballen