Vice Pro Plus Vice Pro Plus

Vice Pro Plus

De Vice Pro Plus is voor spelers die op zoek zijn naar een echt goede tourbal. De High Energy Speed Core van deze bal zorgt voor extreem hoge balsnelheden met een zeer zacht balgevoel.

De Vice tour ballen hebben een half zo dunne schil als vergelijkbare modellen. De urethaan buitenste schil zorgt voor een magisch balgevoel en een magische spin in het korte spel. Vice heeft het aantal dimpels bij haar ballen verminderd, maar in plaats daarvan heeft Vice er bij dit model voor gekozen de dimpels te vergroten. Dit minimaliseert de weerstand en geeft de golfbal een zeer stabiele balvlucht en een nog hogere balsnelheid.

In vergelijking met de Vice Pro is de Pro Plus uitgebreid met een extra laag, waardoor het een 4-delige bal is geworden. De extra laag elimineert onnodige spin vanaf de tee, vermindert de vlieghoogte en helpt bij het bereiken van lange afstanden.

De Keep in Line-Put lijn die door Vice wordt gebruikt, helpt u om rechte putten te bereiken. De opbouw van deze lijnen is ontwikkeld in samenwerking met professionele golfers en coaches, om de bal de beste prestaties te geven.

  • Type bal: 4-Piece-Ball
  • Hcp: Laag
  • Dimples: 336
  • Kom: Uretan
  • Kern: High Energy Speed Core (HESC)

Klasse A

Klasse B

Klasse C

Momenteel best verkochte golfballen


Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

11,90 €
Bestseller 19 okt3-deligbalvlucht-normaalPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld
Pinnacle Gold

Pinnacle Gold

7,90 €
Bestseller 19 okt2-deligbalvlucht-normaalAfstandsballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld
Titleist Velocity

Titleist Velocity

11,90 €
Bestseller 19 okt2-deligbalvlucht-hoogAfstandsballen ionomeer buitenste schilcompressie-hard

Meer Tourballen