Callaway ERC Soft Callaway ERC Soft

Callaway ERC Soft

3-deligbalvlucht-normaalgreenspin hoogPremiumballen urethaan buitenste schilcompressie-gemiddeld

De Callaway ERC Soft is een zeer zachte golfbal en bereikt de verste afstanden die ooit door een Callaway golfbal zijn bereikt. De ERC Soft past bij spelers die op zoek zijn naar een zacht balgevoel en veel spin op de green, in combinatie met de kenmerken van een echte afstandsbal.

De 3-delige golfbal is voorzien van een Dual SoftFast kern van grafeen. Hierdoor wordt een zeer hoge balsnelheid en lanceerhoek bereikt, evenals een lage spin bij lange slagen. Callaway's Triple Track technologie biedt de speler een duidelijke zichtlijn voor het putten.

De hybride schil van de ERC Soft bestaat uit ionomeer en urethaan. Deze combinatie bereikt een hogere balsnelheid, veel spin in het korte spel en een zeer zacht balgevoel. Dankzij de dimpel technologie heeft deze golfbal overtuigende vlucht eigenschappen en is hij zeer windbestendig.

Deze bal is ook verkrijgbaar in het geel.

Klasse A

uitverkocht

Klasse B

uitverkocht

Klasse C

uitverkocht
Golfballen Dozijn Doos

Milieuvriendelijke Dozijn Doos

Bij Out of Bounds zetten we ons in voor een groenere leefomgeving. Bij ons krijgt u alle golfballen in een aantrekkelijke, gerecyclede dozijn verpakking. Zonder giftige kleurstoffen en chemicaliën!

Ontvang een bericht zodra dit artikel weer beschikbaar is!


U wordt als eerste per e-mail op de hoogte gebracht zodra we dit artikel weer op voorraad hebben. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Momenteel best verkochte golfballen