TaylorMade Project (s) Matta TaylorMade Project (s) Matta

TaylorMade Project (s) Matta

3-deligbalvlucht-hoogGeel OrangePremiumballen Rood ionomeer buitenste schilcompressie-zacht

De TaylorMade Project(s) biedt een ongelooflijk zacht gevoel. De bal volgt TaylorMade's focus op minimale spin en ongelooflijke afstand met de driver. De 3-delige bal heeft dezelfde constructie als de populaire Project (a), maar dan met minder compressie en een ionomeer schil.

Zijn zachte ionomeer buitenste schil geeft een eersteklas balgevoel in het korte spel. De 342 dimples in combinatie met een minimale backspin verminderen de weerstand, wat resulteert in extreem grote afstanden.

De Project (s) werd uitgerust met een dubbele afstandskern. Deze bevat een zeer zachte binnenkern voor een comfortabel balgevoel en een iets hardere buitenste laag voor een maximale balsnelheid.

Klasse A

Klasse B

uitverkocht

Klasse C

uitverkocht
Golfballen Dozijn Doos

Milieuvriendelijke Dozijn Doos

Bij Out of Bounds zetten we ons in voor een groenere leefomgeving. Bij ons krijgt u alle golfballen in een aantrekkelijke, gerecyclede dozijn verpakking. Zonder giftige kleurstoffen en chemicaliën!

Ontvang een bericht zodra dit artikel weer beschikbaar is!


U wordt als eerste per e-mail op de hoogte gebracht zodra we dit artikel weer op voorraad hebben. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Balmodellen uit dezelfde serie als de TaylorMade Project (s) Matta


Momenteel best verkochte golfballen