TaylorMade Project (a) (2018) TaylorMade Project (a) (2018)

TaylorMade Project (a) (2018)

Project (a) is een 3-delige bal met zacht balgevoel en tour karakteristieken. Afstand, spin en balgevoel zijn de basis van deze fantastische bal.

Andere jaarmodellen van de: TAYLORMADE PROJECT (A)
  • Type bal: 3-Piece-Ball
  • Hcp: Medium
  • Dimples: 322
  • Kom: Uretan

Klasse A

Klasse B

Klasse C

kopen

Feiten en specificaties


Ball

Project (a) is een driedelige bal met een nieuwe dubbele afstandskern en een gloednieuw dimpelsysteem. De kern in combinatie met de dimpels biedt nu nog meer afstand met driver en lange ijzers, met behoud van spin en balgevoel op de green. .

BUITENSTE SCHIL EN DIMPELS

Dimpels beïnvloeden de balvlucht en het gedrag in de lucht. Project (a) heeft hetzelfde dimpelsysteem dat we kennen van TaylorMades Tour ballen TP5 en TP5x. De dimpels zorgen voor fantastische afstanden en stabiliteit. Minder weerstand = meer snelheid = meer afstand. Rondom de bal zit een gegoten urethaan schil die u een fantastische spin geeft op en rondom de green.

Kern

De tweedelige kern bestaat uit een grotere en zachtere binnenkern en een hardere buitenkern. De zachte binnenkern minimaliseert ongewenste spin en draagt bij aan een zacht en comfortabel balgevoel. De hardere buitenste kern zorgt voor een hogere balsnelheid en laat de bal na de slag herstellen. Naast het elimineren van onnodige spin bij lange slagen, helpt de hardere kern om de urethaan schil tussen de bal en de club te "knijpen" voor een maximale spin in het korte spel.

Momenteel best verkochte golfballen


Lakeballs

Lakeballs

5,90 €
Bestseller 20 oktballenmix
uitverkocht
Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

11,90 €
Bestseller 20 okt3-deligbalvlucht-normaalPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld
Srixon AD333

Srixon AD333

8,90 €
Bestseller 20 okt2-deligbalvlucht-hoogPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld

Meer Premiumballen