Kirkland Signature Tour Performance Kirkland Signature Tour Performance

Kirkland Signature Tour Performance

3-deligbalvlucht-normaalgreenspin hoogurethaan buitenste schilTourballen compressie-gemiddeld

Achtergrond Kirklands tourbal is ontworpen door Nassau en is een van de meest populaire tourballen ter wereld.

Kirkland kocht veel merkloze ballen van Nassau en verkocht ze onder de naam Kirkland Signature.

De verkoop van de Signature werd in 2017 stopgezet nadat Acushnet (Titleist) Kirkland had aangeklaagd. Ze geloofden dat Kirkland een van hun patenten voor de Titleist Pro V1 met de Signature aan het schenden was. Na de mislukte rechtszaak is de bal nu weer op de markt. We zijn erg blij dat we onze klanten deze eersteklas bal kunnen aanbieden. De bal De Signature is een uitstekende tourbal die de beste tourballen ter wereld uitdaagt. Dankzij de zachte kern en de geavanceerde opbouw van lagen biedt deze bal een grote slagafstand. Het geheim van het succes van deze bal is de lage spin vanaf de tee, samen met een hoge lanceerhoek. De zachte urethaan buitenste schil zorgt voor een fenomenale spin op de green. U kunt nog meer spin verwachten dan bij de Titleist Pro V1.

Bent u op zoek naar een bal die wat verder vliegt, met een beetje meer spin maar met hetzelfde gevoel als de Titleist Pro V1? Dan moet u de Kirkland Signature proberen!

Klasse A

uitverkocht

Klasse B

uitverkocht

Klasse C

Ontvang een bericht zodra dit artikel weer beschikbaar is!


U wordt als eerste per e-mail op de hoogte gebracht zodra we dit artikel weer op voorraad hebben. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Momenteel best verkochte golfballen


Titleist Pro V1

Titleist Pro V1

30,90 €
Bestseller 25 jan3-deligbalvlucht-normaalgreenspin hoogurethaan buitenste schilTourballen compressie-gemiddeld

Meer Tourballen