Kick X Tour-Z Kick X Tour-Z

Kick X Tour-Z

3-deligbalvlucht-laaggreenspin hoogurethaan buitenste schilTourballen compressie zeer hard

De KICK X TOUR-Z is ontworpen om meer afstand te krijgen in alle slagen.

Het geavanceerde 3-delige ontwerp biedt een zeer goed gevoel en de ultieme basis voor lage scores. De kern van de Tour-Z heet Metal Fuzion Core. Deze technologie zorgt voor een maximale krachtoverbrenging van de club naar de bal. Deze bal biedt een zeer hoge balsnelheid. De Metal Fuzion Core genereert een hogere energieoverdracht (COR) dan alle andere premium ballen. De kern zorgt voor een geconcentreerde massa in de bal, waarbij de fabrikanten beweren dat hoe meer u hem comprimeert, des te verder de bal gaat.

Met andere woorden - sla zo hard als u kunt! Rondom de green zorgt de Tour-Z voor een zacht en tourbal-achtig gevoel. Het ontwerp met de lijnen aan de buitenkant van de bal maakt het visueel gemakkelijker om hem direct op de hole te richten.

Klasse A

Klasse B

uitverkocht

Klasse C

kopen
Golfballen Dozijn Doos

Milieuvriendelijke Dozijn Doos

Bij Out of Bounds zetten we ons in voor een groenere leefomgeving. Bij ons krijgt u alle golfballen in een aantrekkelijke, gerecyclede dozijn verpakking. Zonder giftige kleurstoffen en chemicaliën!

Ontvang een bericht zodra dit artikel weer beschikbaar is!


U wordt als eerste per e-mail op de hoogte gebracht zodra we dit artikel weer op voorraad hebben. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Momenteel best verkochte golfballen


Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

6,90 €
Bestseller 17 apr3-deligbalvlucht-normaalPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld
Titleist Tour Soft

Titleist Tour Soft

17,90 €
Bestseller 17 apr2-deligbalvlucht-hoogPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie zeer zacht