Bridgestone e12 Soft Bridgestone e12 Soft

Bridgestone e12 Soft

3-deligbalvlucht-normaalPremiumballen ionomeer buitenste schilcompressie-gemiddeld

Bridgestone e12 Soft is een 3-delige golfbal die een uitzonderlijke afstand en controle in de afslagen geeft. Deze bal is gericht op spelers met swingsnelheden onder 105 mph.

De e12 Soft is een zeer zachte golfbal met een ionomeer shell. Het is ontwikkeld om de sidespin zo laag mogelijk te houden. De lage sidespin zorgt voor een zeer rechte balvlucht vanaf de tee en maakt van deze bal een makkelijk te spelen golfbal.

Het midden van de 3-delige golfbal is door Bridgestone zelf ontwikkeld en heet Active Acceleration-Coat. Dit is een belangrijk onderdeel van de e12 Soft en verhoogt de snelheid van de bal. Samen met de zachte kern zorgt dit voor een golfbal met een zacht balgevoel, vergevingsgezinde eigenschappen en een verbeterd gevoel rondom en op de green.

Bridgestone's Delta Wing-Dimples minimaliseren ook de weerstand en verbeteren de vluchteigenschappen van de bal.

Klasse A

Klasse B

Klasse C

uitverkocht
Golfballen Dozijn Doos

Milieuvriendelijke Dozijn Doos

Bij Out of Bounds zetten we ons in voor een groenere leefomgeving. Bij ons krijgt u alle golfballen in een aantrekkelijke, gerecyclede dozijn verpakking. Zonder giftige kleurstoffen en chemicaliën!

Ontvang een bericht zodra dit artikel weer beschikbaar is!


U wordt als eerste per e-mail op de hoogte gebracht zodra we dit artikel weer op voorraad hebben. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Balmodellen uit dezelfde serie als de Bridgestone e12 Soft


Momenteel best verkochte golfballen


Gerelateerde golfballen